Website

Een online festivalterrein

Stud, het Delftse uitzendbureau voor technische studenten, organiseert jaarlijks een groot feest op een oud industrieterrein. Het concept werd onlangs omgegooid: studenten mochten nu eigen initiatieven inbrengen op het terrein. Dit fysieke speelterrein had ook een online versie nodig, dus creëerden wij de website van Stud playground!

De opdracht

Onze missie: een online speeltuin creëren. De website moet studenten de mogelijkheid bieden zich in te schrijven met een eigen initiatief - van een eigen foodtruck tot zelf gebouwde kunstinstallaties. Daarnaast mag de line-up en programma natuurlijk niet ontbreken!

Resultaat

De website is letterlijk een playground geworden. Beweeg met je muis over het scherm: achter elk element is een kleine animatie verborgen. Wil je je inschrijven? Gebruik het online kladpapier om je idee op te tekenen en in te schrijven. Interactie is het sleutelwoord op dit online festivalterrein.

Loading playground...

De homepage toont direct waar het om gaat op dit festival: muziek, cultuur en stands. En de playground is niet alleen tof om te zien, het vormt het interactieve menu naar alle andere pagina's.

Blijven hangen in animaties

First things first, eerst even losgaan in de speeltuin voordat je de line-up bekijkt.

Speels, ontspannen en grappig

Een online festival, dat was het doel. Daarom is de website speels, ontspannen en grappig. Vol kleine details en leuke animaties.

Speels, ontspannen en grappig

Een online festival, dat was het doel. Daarom is de website speels, ontspannen en grappig. Vol kleine details en leuke animaties.

Tijd voor jouw idee

Een stand vol schilderijen? Je eigen kappershoek? Een stage voor toneel? Teken je idee alvast uit op het online kladpapier.

Bekijk de website