Over ons

Een designer + developer

Aangenaam! Wij zijn Marieke en Mats en vormen samen het team achter Overbelicht. Marieke is een visueel wonder. Ze ontwerpt, illustreert, animeert, schildert en tekent. Ze heeft een achtergrond in industrieel design, richtte een ontwerpbureau op in haar studententijd en werkt als experiment designer bij een design agency. Mats is de technische nerd. Hij kent alle technieken, talen en tools om de beste implementatie te realiseren. De perfecte samenwerking dus!

Waar we in geloven

De juiste dingen, goed doen

Geen enkel bedrijf ontsnapt meer aan digitalisatie. Maar waar grote bedrijven zelf alle kennis in huis halen, is het voor de kleinere spelers soms best lastig om mee te komen met deze verandering. Overbelicht richt zich op hen. Wij hebben alle talent, kennis en expertise op zak om digitaal te vernieuwen. Samen zoeken we naar de juiste oplossing voor de uitdaging waar jullie voor staan, stropen onze mouwen op en gaan aan de slag.

Wat we doen

Branding + design + development + fotografie

De oplossing moet altijd het antwoord zijn op het probleem. Daarom hebben we een breed scala aan skills om ieder project aan te pakken. En het liefst pakken we het grondig aan. We verfrissen je huisstijl en werken dit uit tot een prachtige nieuwe website inclusief foto's, want ook voor fotografie kun je bij ons terecht. We vullen je website aan met illustraties en animaties die passen bij je nieuwe digitale identiteit. Je kunt altijd bij ons terecht voor een kleine eerste stap, of een stukje van de hele keten. Wij staan klaar om te helpen!

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor jullie zouden kunnen betekenen? Wij ook! We maken graag kennis met jouw bedrijf en de uitdagingen die voor jullie liggen. Stuur ons een berichtje en we hebben het er snel over.

Ons kantoor

Zoutziederstraat 20
3026 EL
Rotterdam